dimarts, 28 de febrer del 2012

Nova guia turística de La Ràpita (també per a l'IPHONE)


La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha presentat el projecte Ràpita Turisme Digital, que consta d’un quiosc digital, un portal web dinàmic (www.turismelarapita.com), i una guia de la Ràpita per a telèfons intel·ligents (iPhone, iPad i Android).
 
Aquest projecte l'ha dissenyat l’empresa Logicweb.com, i la principal novetat que ofereix és que tot el programari d’aquestes plataformes està controlat per un gestor central de continguts.
Pel que fa a la guia de la Ràpita, es tracta d’una aplicació gratuïta disponible a Apple Store i Android Market, que permet descarregar els recursos turístics sense necessitat de connectar-se a la xarxa. Per a usuaris de dispositius Java, la guia es pot descarregar des del portal web turismelarapita.com.
La Regidoria de Turisme va presentar la Guia de la Ràpita en la passada edició de Fitur i el trets diferenciadors d’aquest subprojecte han sigut la incorporació de la funcionalitat mapa amb l’adaptació d’un georeferenciador de llocs d’interès, restaurants i allotjaments; així com l’opció d’àudioguia web, que permet conèixer i seguir totes les rutes turístiques que ofereix el municipi.
La guia de la Ràpita està disponible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i permet consultar la informació següent: Descobreix la Ràpita (festes, tradicions i història), Què visitar, Gastronomia, On dormir, Natura i activitats, i Platges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada